Als je van plan bent een bruiloft te houden, is de kans groot dat je een auto gaat huren deze grote dag. Klassiek of modern, er zijn genoeg auto’s om uit te kiezen om je huwelijksdag nog beter te maken.

Hoeveel kosten bruiloftsauto’s?

Er is geen standaard bedrag waarvoor je een bruidsauto kan huren, maar doorgaan kost dit ongeveer vanaf € 100,- per dag. De kans is wel aanwezig dat je dan een extra lange Viat Panda krijgt. Geef tussen de € 400,- en € 500,- uit en je krijgt waarschijnlijk een mooie klassieke auto, maar als je zoiets bijzonders wil als een Rolls-Royce Phantom, tik je al gauw de € 100,- per dag aan. Je kunt ook kiezen voor de zelfrijdende auto: er zijn genoeg autoverhuurbedrijven die Audi A8’s en Mercedes S-Klasse’s verhuren.

Audi A8

De favoriete auto van rijke en beroemde mensen met een chauffeur. De Audi A8 is beschikbaar bij veel verhuurbedrijven, wat betekent dat het een betaalbare en stijlvolle keuze voor je grote dag is. De nieuwe versie is niet alleen luxueuzer dan ooit, maar is ook een van de technologisch meest geavanceerde auto’s ooit geproduceerd: een goed gespreksonderwerp voor alle autoliefhebbers.

Jaguar XJ

Als het aankomt op een grote Jaguar, klassiek of modern, kun het niet verkeerd gaan. De nieuwste XJ neemt de traditionele deugden van de Jaguar, zoals de ruimte en de snelheid, en brengt ze samen in een auto die elegantie uitstraalt in elk detail. En als het gaat om huwelijksdagen, maken de details de herinneringen. Ook de ouderwetse Jaguars zijn stijlvolle prachtauto’s. Wellicht heb je nog een oude Jaguar staan die je kunt opknappen met tweedehands Jaguar onderdelen om je bruiloft nóg persoonlijker te maken.

Mercedes S-Klasse

Er zijn maar weinig auto’s die achterin zo comfortabel zijn als de huidige generatie S-Klasse, die in het bezit is van mensen die liever worden bestuurd dan dat ze zelf rijden. Verwarmde massagestoelen en een middenarmsteun die als bijzettafel kan dienen, zijn perfect om een glas champagne te delen nadat je je geloften hebt uitgewisseld.

Porsche Panamera

De Panamera is de ultieme bruidsauto voor hem en haar. Welke zichzelf respecterende bruidegom wil niet naar zijn bruiloft komen in een Porsche? Toch is de Panamera een Porsche zonder compromissen, met achterin voldoende ruimte voor het gelukkige koppel om te ontspannen, zonder de bruidsjurk te kreukelen.