Mooiste trouwauto

Een wauw-effect voor je bruiloft: een hagelwitte gietvloer

Een wauw-effect voor je bruiloft: een hagelwitte gietvloer

Geplaatst op

Een bruiloft met een wauw-effect laat voor de rest van je leven een onvergetelijke indruk achter. Niet alleen bij het bruidspaar, maar zeker ook bij alle gasten die aanwezig zijn om het huwelijksfeest op een bijzondere manier mee te beleven. De trouwkleding, trouwauto en bruiloftstaart vormen een uitstekende basis voor het wauw-effect, maar er zijn ook andere mogelijkheden die dat effect bewerkstelligen. Wat te denken van een hagelwitte gietvloer waarop je als bruidspaar echt het middelpunt vormt en alle blikken automatisch op je gericht ziet? Dat is te realiseren: G-vloeren gietvloer.

Hagelwitte gietvloer: wauw-effect gegarandeerd

Een hagelwitte gietvloer springt boven alle kleuren uit als het om het wauw-effect gaat. Dat is natuurlijk ook het geval als de bruid een hagelwitte bruidsjurk draagt of de bruidegom verrassend in een hagelwit pak voor het altaar verschijnt. Hagelwit roept een bijzondere associatie op en de één denkt bijvoorbeeld aan de schitterende natuur die onder een hagelwitte deken van sneeuw ligt. Een ander denkt aan de prachtige doopjurk, waarin een dochtertje is gedoopt. Het is dan voor te stellen dat een hagelwitte gietvloer echt voor een wauw-effect zorgt op je bruiloft. Bovendien staat hagelwit natuurlijk ook voor pure zuiverheid en is het niet voor niets dat bruiden vaak de voorkeur geven om te trouwen in een witte bruidsjurk.

Optimaal ruimtelijk effect

Naast het wauw-effect voor je bruiloft met een hagelwitte gietvloer, is er nog een bijzonder effect waar te nemen. Een gietvloer zorgt namelijk door de uitvoering van een aaneengesloten eenheid voor een optimaal ruimtelijk effect. Door de gietvloer hagelwit te realiseren, wordt dat effect natuurlijk alleen nog maar verder versterkt. Het voelt dan ook voor iedereen ruimtelijk aan en bovendien is de vloer volledig strak. Overigens past een hagelwitte gietvloer bij allerlei bruiloftsstijlen van klassiek tot modern en van romantisch tot modern.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden